Tyylikäs maisematapetti makuuhuoneessa

Väri tai tapetti makuuhuoneessa? Asiantuntija antaa parhaat neuvoja

Makuuhuoneessa on tärkeää tuntea olonsa mukavaksi sisätilojen kanssa. Tässä voit todella rentoutua ja ladata akkuja päivittäin. Huoneen maalaaminen tai tyhjentäminen tai seinä seinä on nopea tapa muuttaa ilmaisua, jos tunnet sen olevan houkuttelevampi. Mutta mitä sinun pitäisi valita - uusi taustakuva tai väri? Tässä on inspiroivia kuvia ja vinkkejä

Maisematapetti puun tai kiven illuusion kanssa

Nykyään se on kaikkea valokuvapapereista, joiden avulla voit kehittää omia valokuvasi taustakuvaksi, valmiiksi painettuun yksittäisväriseen tai kuvioituun taustakuvaan, jossa on kuvia puusta tai kivestä. Miksi ei tapeta puupaneelin seinää kuten edellä oleva kuva?

Se on sama ajatus kuin puupanelointi, mutta täällä he ovat valinneet taustakuva enempi antaa vaikutelman raaka betoni. Se on paljon helpompaa kuin leikata seinään todellisiin käytännön - ja tulee myös seinä lämpimämpi ja pehmeämpi ottamaan - mutta saat samat karkea, pienteollisuudelle ilme.

Siitä, kumpi näistä kahdesta kuvasta, vain tapetointi makuuhuoneessa konkreettinen taustakuva, joka voidaan piilottaa tasangon takana valkoiset ovet, joten se on yksi saa alkuperäisen ja lähes hieman salaperäinen tunne, kuten salainen huone.

Kuviollinen maisematapetti

Jos haluat hieman enemmän seinää, suosittelemme kuvioitua maisematapetti. Jotta saavutettaisiin sama ohjeeseen maalaus on lähes mahdotonta - valita tapetti on tässä asennossa lyömätön, niin suorituskyvyn, aikaa ja kustannuksia.

Toinen asia, joka on otettava huomioon valittaessa taustakuvasta ja väreistä, on substraatti. Väri vaatii tasaisemman ja tasaisemman pinnan kuin maisematapetti, mutta voit koskettaa hieman karkeampaa pintaa. Mutta hyvä säätiö toimii luonnollisesti molemmissa tapauksissa parhaiten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti